Dapatkan Video Percuma 4 Langkah Membeli Rumah Sekarang!!

Kami bencikan SPAM seperti anda juga! Nama & emel anda terpelihara bersama kami.

 

 

 

Dari meja pejabat: Wahi Abd Rashid

Tarikh:

Assalamualaikum
 
Terima kasih kerana sudi melawat laman web ini. Nama saya Wahi Abd Rashid. Saya merupakan usahawan kereta sewa sepenuh masa. Syarikat saya Green Matrix Enterprise Travel & Tours Sdn Bhd mempunyai cawangan di seluruh Malaysia. Kami mengendalikan lebih 1,000 unit kereta sewa samada untuk pelanggan korporat, individu tidak kira dari dalam dan luar negara.
 
Bersama pelanggan dari UK
 
Bersama pelanggan dari Jerman

Selain sibuk menguruskan bisnes kereta sewa, saya juga aktif menulis buku, blog dan kadangkala saya dipanggil memberikan ceramah keusahawan. Saya juga pernah ditemuramah oleh beberapa akhbar tempatan mengenai bisnes kereta sewa. Di kalangan rakan-rakan usahawan kereta sewa, saya digelar “Otai Kereta Sewa”.


Jemputan pelancaran buku ke Pesta Buku Antarabangsa KL 2013


Wawancara akhbar Kosmo 26 Februari 2013


Speaker Pelabur Underground 2 Feb 2013


Speaker Seminar Transformasi Usahawan, Mara Bintulu 6 Julai 2013

 


 

Dahulu saya merupakan seorang kakitangan kerajaan. Saya juga seperti kebanyakan orang lain. Saya pernah mengalami masalah kewangan yang agak teruk. Mana tidaknya setiap kali menerima gaji, ia akan habis licin dalam masa 2 minggu sahaja.


Saya pernah memiliki 8 kad kredit dengan hutang hampir RM40K. Hu hu memang sah duit gaji habis digunakan untuk membayar hutang sahaja. Sampai satu tahap saya tidak mampu membayar bil air dan elektrik di rumah. 

 

 


 

Walaupun saya sering mengalami masalah kewangan, namun perasaan nak memiliki rumah tu sentiasa ada. Saya rasa semua orang ada perasaan macam tu kan? Masalahnya bolehkah saya membeli rumah sedangkan nak bayar bil air dan elektrik pun tak mampu? Itulah antara dilema saya yang saya hadapi dahulu. 


Kini syukur Alhamdulillah hidup saya sudah banyak berubah. Semuanya berlaku selepas saya mula belajar ilmu menguruskan wang. Ilmu itu saya dapati setelah membaca beratus-ratus buku, menghadiri seminar, menonton video dan bertanya dengan pakar-pakar kewangan.


Ilmu yang saya belajar saya cuba praktikkan. Syukur Alhamdulillah hasilnya saya berjaya membeli 4 buah rumah berharga RM1.22 Juta dalam masa 5 tahun. Berikut merupakan rumah-rumah yang saya berjaya beli.
 


Walaupun ada yang memiliki lebih banyak rumah daripada saya, tetapi pada saya dah kira ok sebab saya memulakan pelaburan hartanah dalam keadaan kewangan yang agak kritikal. Kini ilmu berkenaan saya himpunkan di dalam sebuah Pakej ebook bertajuk Rahsia Pinjaman Rumah. 

 

 


 

Mula-mula takut juga nak bagi orang lain baca. Saya takut orang tak faham apa yang saya tulis. Walau bagaimanapun Alhamdulillah, hampir semua yang membaca faham dengan apa yang saya nak sampaikan. Berikut merupakan komen dari pembaca ebook berkenaan.
 

"Ebook terbaik yang gua pernah baca"

"Ilmu simple tapi ramai orang tak buat"

"Simple, padat, details dan mudah paham"

"Bukan teknik yang susah"

"Petunjuk untuk memiliki rumah dengan mudah"

"Memang berbaloi untuk dibeli"

"Bahasa mudah difaham, ringkas"

"Memang berpuashati"

 

Itulah merupakan antara komen pembaca ebook Rahsia Pinjaman Rumah. Insya Allah ebook ini akan memberi panduan kepada anda bagaimana membeli rumah dengan mudah. Saya yakin dengan ilmu yang betul sesiapa pun boleh membeli rumah idaman masing masing.

 

 

 

  • 6 Langkah yang perlu anda lakukan sebelum membeli rumah.
  • 2 formula penting bagaimana hendak mengumpul modal membeli rumah.
  • Teknik menggunakan ____________ untuk memohon pinjaman bank.
  • Teknik untuk meningkatkan kelayakan mendapatkan pinjaman bank.
  • Teknik mengawal cukai bila anda dah kaya.
  • Kes study beli rumah berharga RM200,000 dengan pendapatan RM2,000

 

Berikut merupakan skrinshot ebook Rahsia Pinjaman Rumah. Anda akan mempelajari step by step bagaimana mendapatkan pinjaman rumah dengan mudah.
 

 

 


 

Buku ini ditulis khusus untuk;
 

  • Pasangan suami isteri yang nak beli rumah.
  • Orang bujang yang nak beli rumah.
  • Mereka yang nak jadi tuan rumah sewa.
  •  Pendek kata ebook ini sesuai untuk sesiapa saja yang nak beli rumah.

 

Jaminan 30 Hari Wang Dikembalikan

Kalau anda rasa ebook ini tidak berbaloi dan tak best, saya berjanji akan memulangkan wang anda serta merta. Jaminan adalah selama 30 hari. Saya rasa anda dah tak ada risiko langsung untuk membeli ebook ini kan?


BERAPA HARGA EBOOK INI?

RM300
RM200
RM100
RM50 SAHAJA

 

MASIH RAGU-RAGU?

"Real Stories - Berjaya Beli Rumah RM270K"

"Real Stories - Berjaya Beli Rumah RM400K"

"Real Stories - Berjaya Beli Rumah RM550K"

"Real Stories - Berjaya Beli Rumah RM180K"

"Real Stories - Berjaya Beli Rumah RM197K"

TEMPAH SEKARANG

 


Dapatkan Ebook Rahsia Pinjaman Rumah SEKARANG sebelum harga dinaikkan. Insya Allah dengan ilmu yang betul, anda pasti berjaya memiliki rumah sendiri.

Yang Benar,

Wahi Abd Rashid – Usahawan, Penulis & Speaker